Durante 4 sábados del mes de Marzo vamos a realizar 4 talleres sobre comida Vegetariana-Vegana / Elikadura Begetariano-Beganoari buruzko lau tilerren gauzatzea.
1, 8, 15 y 22 de Marzo / Martoxan 1, 8, 15 eta 22
El objetivo es dar a conocer una comida mas sana, que por añadidura tiene un coste económico inferior / Elikadura ohitura osansungarriak sustaitzea. Elikagura aukera berri bat irakastea prezio ekonomiko batera.
Locales e instalaciones / Localak eta instalazioak
Cocinas Centro Burgalés / Burgosko Elkarteko Sukaldeak
Precio / Prezio:
Socio del centro 15 €, parejas 25 €
No Socio 16 €, parejas 27 €
Profesor / Irakasle
Iñaki Ubiria
Seleción / Selezioa:
Cada taller admite a 20 alumnos, quien lo desee puede apuntarse a varios talleres / Lau tailer, bakotza 20 ikasleekin. Apuntatzen diren lehengo 80en aukeraketa. Eskera ez badaude, ikasle batek tailer bat baino gehiago egitea onartuko da.
Horario / Ordutegia :
10 de la mañana a 13 horas / 10etatik 13tara
Desarrollo del curso:
El profesor explicará los platos a realizar y procedimientos, hará equipos de personas y dirigirá las diversas tareas / Irakasleak sukaldatzeko platerak eta prozedimenduak azalduko ditu, eta ikasleei eginkizunak bananduko dizkie. Taldeen seimendua esta hausnarketa egingo du.
Comida / Bazkaria:
Finalizado el taller, a la 13 horas se procederá a realizar la comida de los productos elaborados en el mismo / Amaieran, sukaldatutako platerar jango dira.
Contacto / Kontacto 620817896